Пламен Богданов твърди, че е гадже на Преслава (видео)

По време на шоуто той разказал на съквартирантите за връзката си с певицата

В началото на днешния старт на „Вип Брадър“ водещите пуснаха бомбата, че един от мъжете участници в наскоро приключилия сезон на „Биг Брадър“ твърди, че е настоящият интимен приятел на певицата Преслава.

Зрителите познаха, че мъжът, който твърди, че е интимният приятел на най-известната певица в страната е пазарджишкия жиголо Пламен Богданов.

Във видеото излъчено в предаването Пламен намеква, че това е певицата до него. Кадрите са записани по време на престоя на младежа в Къщата на Вип Брадър

Дали обаче той е единствения, който мачка чаршафите на фолк иконата не е сигурно. В момента Пламен Богданов се намира на територията на Къщата, но ще влезе при любимата си чак утре.

По време на престоя на Пламен в шоуто стана ясно, че той е проституирал, той флиртуваше с плевенчанката Анита, избяга уплашен от приятеля й, когато той влезе в къщата. Разхождаше се по бельо пред всички по цял ден и без срам се къпеше гол и сменяше бельото си пред жените в Къщата. Оказа се, че има много "чувствителна и суха кожа", освен това суетния пазарджишки фитнес маниак бръсне дори космите на гърба си. Вътре той се похвали, че имал 149 "бройки" и мрънкаше като сукалче за месо, храна и липсата на удобства.

Още за Пламен Богданов четете ТУК!