Мирослава Паскова: Чувствам се по - уверена след световното в Турция до 23 години

Надявам се да тръгнем добре в Пуерто Рико

Националният отбор на България за девойки старша възраст (U20) замина днес за Пуерто Рико, където ще вземе участие на Световното първенство от 11 до 19 септември.
Мирослава Паскова говори за официалния сайт на БФВ volleyball.bg преди да отлети с националките до 20 години от летище София.

"Чувствам се по-уверена след това Световно първенство до 23 години в Турция. Надяваме се да направим добро представяне. Първата ни цел е излизане от групата. От там нататък вече всичко се надгражда, шестица, четворка и, дай Боже, медал. С оглед на другите групи сме в приятна такава“, коментира Мирослава Паскова. "Наистина Балканиадата в Сърбия ни даде допълнително самочувствие. Като изключим неприятния момент със загубата на финала от домакините, но там имаше и други фактори. Лично аз мисля, че в началото на този мач всичко беше наред, но в последствие прегоряхме“, продължава нападателката. "Първият мач винаги е най-труден, надявам се да тръгнем добре и да завършим добре. Колективът в отбора е на ниво. Абсолютно всичко е идеално. Мисля, че ако си повярваме и ако всичко е наред ще се справим добре", завърши Мира Паскова.