Фолк икона и интернет палячо влизат във „Вип Брадър“

Най-успешната певица и пеещ музикален инвалид ще си правят дуети в Къщата

Фолк певицата Преслава, която е редовен гост на Вип сепаретата по чалга клубовете ще стане Вип съквартирант в новия сезон на „Вип Брадър“, научи Bulgariaute.bg. Певицата е потвърдила участието си в шоуто и е парафирала договор на стойност 120 хиляди лева, половината от които ще отидат в касата на продуцентската компания, която направи добричлийката истинска звезда, разкриват от кухнята на предаването.

Любимката на хиляди чалга фенове има бурен и много обсъждан личен живот и бъдещото й участие в шоуто може да предизвика интерес по-голям дори от този при влизането Азис в играта преди години.

За бурната й връзка с бившия й приятел, за скандалите, побоите, проблемите с храненето и забранените субстанции едва ли ще стане дума в фир, но пък със сигурност Петя ще отвори гърло и ще попее на съквартирантите.

Шокираща е и новината за друг сигурен участник в шоуто, който е договорил влизането си в Къщата.

Осмиваният интернет фурор Джорджано ще е най-вероятната дуетна половинка на Преслава в изпълненията. Музикалният инвалид, който нашумя с нелепите си видео клипчета в мрежата е сензация за някои, а други го смятат за търсач на евтина слава.

Още за останалите евентуални участници вижте ТУК!