Ван Гаал пак се дъни

Обърканата му футболна философия засега пречи на Манчестър Юнайтед във Висшата лига

Суонзи спечели своя мач от първенство на Висшата лига след като направи пълен обрат. Нямаше да прави толкова голямо впечатление, ако това не бе срещу Манчестър Юнайтед.

Всъщност, не би трябвало да прави впечатление успехът на "лебедите" защото начело на "червените дяволи" продължава да е Луис Ван Гаал. Човек с объркана футболна философия.


Наистина Ван Гаал вкара Манчестър Юнайтед в групите на Шампионската лига, където е изконното място на този велик клуб. Но означава ли това, че във Висшата лига отново ще има тежки битки за четвъртото място, което дава право на участие в плейоф за влизане в групите на най-комерсиалния турнир?


Някак си не отива на Манчестър Юнайтед да чака последния момент за влизане в групите на Шампионската лига.


Да, трансферът на Мемфис Депай се оказа страхотен. Рууни се събуди с хеттрик на "Ян Брейдел" на реванша на плейофите за влизане в групите на Шампионската лига с Брюж завършил с оглушителното 4:0 за Манчестър Юнайтед.


Начинът по - който обаче Манчестър Юнайтед играе във Висшата английска лига е меко казано скандален. Става въпрос за отбор на уж солиден треньор, който втора година не може да построи по-уверена игра на английския гранд.