На ЦСКА върви с двама нападатели

Спорт

31-08-2015, 15:38

Снимка:

интернет

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

ЦСКА раздаде поредна порция с 3:0

Пламен Марков: ЦСКА ще се върне бързо в "А" група

Преслав Йорданов и Костадин Хазуров оказват непосилна преса на съперниците

Преслав Йорданов и Костадин Хазуров се разбират добре на терена с екипа на "армейците". А когато и двамата с в игра за съперниците следва непосилна преса.


И в крайна сметка ЦСКА взима своето. Така бе със Септември в самия край на мача.
В мача за първенство с Ботев (Ихтиман) много пропуски и самоотвержена игра на вратаря на ихтиманци Милетко Христов запазиха резултата 0:0 повече от час. До 62-ата минута, когато Галчев отпуши коварното нулево реми, което се бе загнездило на стадион "Локомотив".

Както винаги в последните няколко мача на ЦСКА Преслав Йорданов бе в основата на това отпушване. Преслав влезе в игра в 60-ата минута и две минути по-късно направи перфектна голова асистенция на Боби Галчев.

После и сам се разписа. Така, графикът на снажния нападател върви по разписание. Особено важен бе победният гол няколко дни преди това в мача за Купата със Септември на "Армията" в самия край на мача.


Всички в ЦСКА си бяха взели поука от кошмарния мач със Септември. Христо Янев започна с титулярен състав за разлика от мача със септемврийци. Въпреки пропуските, "армейците" не се изнервиха и попадението бе въпрос на време. Не се изчака последния момент,когато резултатът можеше да остане нулев.

В крайна сметка ЦСКА стигна до поредното класическо 3:0. Публиката на "червените" отново бе 12-ия играч за футболистите с неповторимото настроение което създава по трибуните.

ЦСКА очаква колоритен мач в Пазарджик с отбора на ФК Сарая за Купата на България. Трибуните на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик се очаква да бъдат пълни с фенове на "червените".