Безследно изчезна синът на Том Ханкс

Честър Ханкс не се е свързвал със семейството си повече от месец

Американският актьор и режисьор Том Ханкс вече цял месец живее на тръни. Потомъкът на носителя на "Оскар" от месец не се е свързвал със семейството си.

Том Ханкс все още не е сигнализирал полицията, актьорът полага всички усилия, да избегне скандала и прави всичко възможно инцидентът да не стига до пресата. За актьорът работи цял екип от частни детективи, но досега те не са успели да намерят 25-годишният Честър.

През ноември миналата година, Честър влезе за рехабилитация в клиника за наркомани и публично се разкая, заявявайки, че е пристрастен към наркотиците. Въпреки това, шест месеца по-късно, медиите писаха, че той е издирван от британската полиция след сбиване в лондонски хотел. Младият мъж е направил истински погром в стаята си след като изпил няколко бутилки водка, подправени с шампанско.

За последно Честър се появява на 23 юли с пост в Instagram. Синът на известния актьор пише, че напуска социалните мрежи, а после изчезна напълно. 

"Нито едно обаждане за цял месец Нито дума на семейството или приятелите. Сякаш той изчезна от лицето на земята..." - Казва източник, близък до семейство Ханкс.

Въпреки това, детективите успяха да проследят телефона на младия мъж - за последно той е имал сигнал в затънтения в пустинята град Барстоу. Това място се нарича "метаамфетаминовата столицата на Калифорния", така че не е трудно да се отгатне причината за липсващия син на носителя на "Оскар".

Честър, или Чер Хейз, както го наричат приятелите му, е най-големият син на Том Ханкс и втората му съпруга Рита Уилсън. Той е едно от четирите деца на холивудската звезда. Младият мъж обича да рапира, обаче, не е много добър в това. Известен с нестандартното си поведение, той е често се забърква в скандали. От 16 години той се бори със зависимостта от наркотици, през 2014 г., прекара известно време в клиника за лечение на зависими.