Литекс привлече Елтон

Бившият играч на Локо (Сф) идва като свободен агент

Литекс привлече в редиците си Елтон Дос Рейс. Бившият играч на Локомотив (София) се обвърза с ловчанлии официално днес и веднага започна подготовка с новите си съотборници. Въпрос на време е кога наставникът Лауренциу Регекампф ще реши да го използва. Елтон взе култов номер 69.

Елтон идва като свободен агент и няма проблем да бъде картотекиран безпроблемно в БФС. Той ще играе занапред при ловчанлии с №69 на гърба си.

Поливалентният футболист бе основна фигура през последните два сезона в състава на столичните „железничари“, но след разпадането на тима се прибра в родината си. През кариерата си 27-годишният французин е играл още в Гьоньон, Сент Етиен, Гренобъл, Аполон Лимасол и Лион Дюшер. В крайна сметка Елтон реши да се завърне отново в родната „А“ група с екипа на оранжевите.

“След прибирането ми във Франция се подготвях досега с един отбор, но очаквах развитие на нещата и оферта именно от такъв клуб. Хареса ми проекта на Литекс и амбицията, която всички в клуба имат винаги да се борят за високи цели. Това бе и моето желание - да играя в отбор, който се бори за нещо голямо. Разбира се, добре познавам клуба от двегодишния си престой в България и смятам ,че той е пример за много неща. Сега целта ми е да възвърна по-бързо формата си и да съм от полза в предстоящите двубои“, сподели Дос Рейс.