Биг Брадър шпионира съквартирантите дори и в тоалетната

Камерите му са навсякъде, буквално

Съквартирантите от поредния сезон на Биг Брадър не само, че тънат в мизерия и лишения, но и имат лошия късмет да бъдат шпионирани дори в тоалетната.

През последните няколко години НОВА ТВ наблягаше на Вип формата на риалитито и зрителят  беше позабравил оригинала с обикновените хора.

В новия сезон простолюдието в Къщата не само, че не се ползва от стандартните удобства и привилегиите на предишните Вип съквартиранти, но освен това Брадъра ги дебне навсякъде, в буквалния смисъл на думата.

Във Вип сезоните звездните обитатели на къщата освен лукс, по-голям бюджет, фризьор, гримьор, маникюрист и други гевезелъци като басейн и фитнес се възползваха и от възможността да се усамотяват в тоалетната без никой да ги вижда. Единственото място без камери на Вип Къщата е санитарният възел.

За разлика от виповете, обикновените съквартиранти са шпионирани зорко дори и в клозета, който е ситуиран в двора на селската Къща и както стана ясно вчера, от „100% натуралният“ видео материал, е доста миризлив, мръсен и отблъскващ.

От същите кадри стана ясно, че Биг Брадър има много добра „гледна точка“ в нужника и вижда какви ги вършат посетителите му.

А те от своя страна трябва да затварят очи, защото им се насълзяват от зловонната мараня.