Нимфоман гей: Спал съм с Валери Божинов

Единадесетият влязъл в къщата на Биг Брадър с невероятни разкрития

Кристиян Стойков, на 21 г., е единадесетият участник в 'Биг Брадър". По негови думи той е модел и бивш попфолк певец. "Поддържам скандален имидж в медийното пространство - постоянно се пише за мен. Като цяло съм номер в едно. В момента съм модел в Холандия", обяснява момчето от село Жернов.

Кристиян заяви, че е спал с Валери Божинов и той бил много надарен

"175 см съм висок, 60 кг – просто съвършенство в едно тяло. Обичам да позирам – това е едно от най-големите ми хобита. Гордея се със себе си – имам страшно много ангажименти, пътувам, търсен съм. През останалото време, когато нямам ангажименти, когато съм свободен, си живея на село в моята къща", казва той.

"Нимфоман съм направо - много обичам секса и мога да го правя с часове. Спал съм с много известни хора - Валери Божинов, който е доста палав в леглото. Бил съм и с Китаеца", казва Кристиян.

И добавя: "Гейовете правят шоу, защото са забавни, умни, атрактивни. Дори мога да прелъстя най-големия хомофоб."

Още с влизането той нежният съквартирант предизвика смут в къщата. Не закъсня и първата му мисия, той бе назначен за Биг Бос на къщата и първото му решение беше да унищожи багажа на съквартирантите си за да спаси своя.