Ето защо убиха внучката на Морган Фрийман

Полицията в Ню Йорк е арестувала 30 годишен заподозрян

Вече са ясни подробностите за бруталното убийство на актриса Идина Хайнс - внучка на носителя на "Оскар" Морган Фрийман.

Оказва се, че 33-годишната жена е убита от ръката фанатик екзорсист. Трагедията се случила пред очите на 65-годишният Джордж Хадак, който станал неволен свидетел на жестокото убийство.

Според него, убиецът нападнал Хайнс с викове "Махай се, дявол ще те изгоня!" след което наръгал младата актриса няколко пъти с нож. "Като чух виковете на жената, се обадих на службите за спешна помощ," - казва Хадак.

"Светът никога няма да узнае за нейната артистичност и талант, нито колко много имаше да предложи. Нека почива в мир!" - Каза Морган Фрийман, след смъртта на своята внучка.

Както вече bulgariautre.bg писа, атака над Хайнс се случи в Ню Йорк.

Жената е откарана в болница в Харлем, където умира от раните си. Служителите на реда са арестували 30-годишен мъж. Той бил откаран в медицинския център за съдебно-психиатрична експертиза. Според The New York Daily News, той е наблюдаван от психиатър.

Идина Хайнс е доведена внучка от първата съпруга на Морган Фрийман, Жанет. Топлата връзката между актьорът и Идина стана повод за спекулации. Преди няколко години, световните медии бяха пълни със заглавия за предстоящата сватба на Фриймън с внучката му, но актьорът отрече тази информация.