Българка е насилвана да проституира от нашенци в Гърция

Крими

17-08-2015, 13:40

Снимка:

©Pixabay

Автор:

България Утре

Всичко от Автора

Успяла е да избяга, двамата сводници са заловени и пратени на прокурор

Млада българка била малтратирана, изнасилвана и пронуждавана да проституира от двама свои сънародници в Гърция, съобщава сайтът "Български новини”.


22-годишен мъж и 43-годишна жена я довели в Гърция с обещанието, че ще й потърсят селскостопанска работа. В действителност те я заключили, като 22-годишният мъж я изнасилвал и я задължавал да обслужва сексуално възрастни "клиенти”.


Заложницата изкарала четири денонощия в село в покрайнините на Гаргалиани, обл. Месиния, където сводниците й я пребивали, изнасилвали и заплашвали, за да я принудят да предлага сексуални "услуги”.


Когато я принудили да обслужва 74-годишен гръцки гражданин, тя намерила удобен момент да избяга и да отиде в близкото полицейско управление, където разказала за униженията, на които била подложена.


Двамата сводници са арестувани заедно със 74-годишния мъж в дома му в село в община Трифиля като от 43-годишната жена са иззети 600 евро, които били печалба от сексуалната експлоатация на момичето. Всички замесени в случая са изправени пред прокурора от Наказателния съд на Кипарисия като са им отправени обвинения в трафик на хора, изнасилване, тормоз и незаконно задържане на човек против волята му.