Роби Уилямс няма да дойде с яхта

Бургас Лайф

07-08-2015, 15:25

Снимка:

снимка, 24 часа

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Роби Уилямс каца в Бургас

„Пристанище Бургас“ е отворено, но водния транспорт няма да пътува до острова и обратно, заради вятъра

Намерението на мениджърите на Роби Уилямс звездата да пристигне с яхта за концерта си довечера може да се провали. Заради силния вятър може да бъде забранено акостирането на лодки в порта, а спирането на моста например ще е още по-опасно. Още повече, че на много плавателни съдове е забранено да се движат през нощта. „Пристанище Бургас“ в момента е отворено, но кораба „Св. Анастасия“, който кара туристи до едноименния остров, както и останалите корабчета до там,  днес не вървят.
В момента вятърът е по-силен и от вчера – над 9 м/сек до силен и с пориви. В пет области е обявен жълт код с предупреждение за силен вятър. В Бургас, Ямбол, Хасково, Кърджали и Сливен поривите на вятъра ще достигат до 17-20м/сек, съобщават от НИМХ. 
Все още е загадка къде ще нощува британската звезда Роби Уилямс. Има няколко предположения за сега – на 20 км от Бургас, на открито, в Бяла или в Св. Влас. На 20 км от Бургас е Поморие, в другата посока – Черноморец, а на запад – Дебелт. На открито вариантът е острова, но там има ограничен брой стаи, които няма да са достатъчни за целия му антураж. Суперлуксозна къща в Бяла също е една от възможните  дестинации, но е мистерия коя е тя. По-вероятно е подслон да му дадат братя Диневи или най-добрия хотел в Бургас – „Приморец“. За сега за по-точна информация може да се разчита само на папараците.