Продажбата на билети за Евроволей 2015 започна при атрактивни цени и отстъпки

Феновете ще имат възможност да се възползват от различни намаления

Продажбата на билетите за мачовете от Европейско първенство по волейбол за мъже 2015, които ще се изиграят в България от 9 до 18 октомври, стартира днес! Всички фенове могат да си закупят пропуски за срещите в мрежите на ticketportal.bg за София и eventim.bg за Варна. Двубоите от големия континентален форум в София ще се изиграят във великолепната зала Арена Армеец, а във Варна – в обновения Дворец на културата и спорта.

Българският национален отбор ще изиграе всичките си срещи в столичната зала Арена Армеец. Лъвовете са в Група А заедно с Германия, Холандия и Чехия. Цените на билетите за един ден от груповата фаза, която ще се проведе на 9, 10 и 11 октомври, са от 5, 10, 15 или 20 лева.

Култовата зала Конгресна в Двореца на културата и спорта в морската ни столица ще приеме всички срещи от Група С, в която водач е настоящият световен шампион Полша, а останалите тимове са Беларус, Белгия и Словения. Цените на билетите за един ден от груповата фаза са от 5, 10 или 15 лева.

Запалянковците ще имат възможност да се възползват и от намаления при закупуването на пакет билети, който включва и трите дни от груповата фаза на надпреварата.

На 13 и 14 октомври Арена Армеец в София ще бъде домакин и на срещите от осминафиналните плейофи и четвъртфиналите, като единичните цени на билетите са от 6, 12, 17 или 25 лева на мач. Най-важните мачове на Евроволей 2015 – тези от финалната четворка, които ще разпределят медалите на 17 и 18 октомври, също ще се проведат в българската столица. За двата полуфинала, мача за третото място и големия финал цените на билетите са от 10, 15, 25 или 30 лева на среща.

За тези последни четири фази от първенството на Европа любителите на волейбола ще могат да си закупят и семеен пакет, който включва 4 билета за един двубой със специална отстъпка.

Българска федерация волейбол ще дари част от приходите от продажбата на билети за благотворителна кауза, която ще бъде официално обявена в близките дни.

Ето и всички отстъпки за тридневни или семейни пакети:

Отстъпки за тридневен пакет от груповата фаза във Варна:
Билет за един ден от 5 лева – за три дни 12 лева
Билет за един ден от 10 лева – за три дни 25 лева
Билет за един ден от 15 лева – за три дни 40 лева

Отстъпки за тридневен пакет от груповата фаза в София:
Билет за един ден от 5 лева – за три дни 12 лева
Билет за един ден от 10 лева – за три дни 25 лева
Билет за един ден от 15 лева – за три дни 40 лева
Билет за един ден от 20 лева – за три дни 50 лева

Семеен пакет за осминафиналните плейофи и за четвъртфиналите в София:
Четири билета от по 6 лева – 20 лева
Четири билета от по 12 лева – 40 лева
Четири билета от по 17 лева – 58 лева
Четири билета от по 25 лева – 90 лева

Семеен пакет за мачовете от финалната четворка в София:
Четири билета от по 10 лева – 35 лева
Четири билета от по 15 лева – 50 лева
Четири билета от по 25 лева – 90 лева
Четири билета от по 30 лева – 100 лева

 

Повече информация можете да намерите на сайта на Българската федерация по волейбол: http://volleyball.bg/