Жестоко убийство разтърси Ботевград

Крими

02-08-2015, 12:32

Снимка:

botevgrad.com

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Мечкара е бил смлян от бой

Шестима са задържани в РУ-Ботевград заради убийството на Калин Петров - Мечкара от с. Литаково, съобщава balkanec.bg. Това са Димитър Ерменков, синовете му Борис и Тодор, както и техните приятели Д. С., И.М. и Г.А.
Те са задържани за 24 часа, след което ще бъдат преместени в Софийска следствена служба на бул. „Г. М. Димитров” в столицата и се очаква да бъде повдигнато обвинение за 72 часа.

Около 4 ч. в събота сутринта Калин е напуснал нощно заведение в града заедно с двама свои приятели, също от с. Литаково. Групата апаши ги причакват при магазин „Handy”, където нанасят смъртоносен побой на Калин. Другото пострадало момче е в болница в много тежко състояние, без опасност за живота. Третото успява да избяга и днес бе извикан на разпит в местното районно.

На записите от охранителните камери на заведението се вижда как нападнатите си тръгват от заведението, а на видеото от камерите на „Handy” се вижда и самият побой. Записите са прегледани от служители на РУ- Ботевград.

Гумаджийницата, в която работи Димитър Ерменков и която се намира при бензиностанцията на Марин Захариев - Цеки, днес остана затворена.

Според неофициална информация фаталният удар е бил нанесен от Димитър Ерменков с метална тръба по главата на Калин, допълва botevgrad.com.