Осъдиха майка за секс с 12 годишния приятел на дъщеря й

Връзката им продължила две години и жената дори родила момиченце от невръстния си любовник

Австралийка беше осъдена на шест години затвор за секс с 12-годишен приятел на дъщеря й. Престъпницата, която е родила дете от невръстния си любовник през май 2014 ще има право на помилване след като излежи три години и половина, съобщава австралийското издание The Age.

Според съдията, жената е използвала детето за да удовлетвори собствените си емоционални и физиологически нужди. Съдът смята, че вината на 40-годишната австралийка е особено голяма, защото тя се радвала на доверието на майката на момчето, която оставяла сина си под нейн надзор, когато била заета.

В допълнение, съдията заяви, че 12-годишният австралиец трудно ще се справя бащинските си задължения.

Живеещата в Мелбърн жена заяви, че съжалява за това, което е направила. Според нея, тя не осъзнавала, че момчето е достигнало полова зрелост и може да я оплоди.

Подсъдимата призна, че тийнейджърът я привлякъл тъй като преминавал през пубертета. Тя отрича, да чувства сексуално привличане към деца. Сексуалните отношения с младия любовник са започнали през април 2012 година.

Жената, която е имала проблеми със съпруга си, е изпитвала завист към една от трите си дъщери, най-добра приятелка с 12-годишното момче. Тя започна да го придружава до училище, а с течение на времето, връзката им станала все по-интимна. За две години и те са правили секс повече от 20 пъти. През януари 2013 г., осъдената се развежда със съпруга си.