Петролният бос Самуилов с акт и глоба до 2500 лева

Региони

29-07-2015, 11:31

Снимка:

©Plovdivutre.bg

Автор:

България Утре

Всичко от Автора

Той празнува юбилей в Античния театър с чалга на макс и вбеси пловдивчани

Аз и моите колеги сме възмутени от частното парти на Георги Самуилов в Античния театър. Общината е била подведена. Той е искал да наеме Античния театър за благотворителен коктейл и фирмена презентация. Това каза зам .-кметът на Пловдив Стефан Стоянов по НТВ.

 

Мероприятието не е предполагало да се вдига шум след 23 часа. Нямахме информация за друга програма. Вчера направихме справка и има постъпили 4 жалби на тел.112 от 1 до 3 часа. На няколко пъти са опитали да предупредят нарушителите. Не знам дали е имало посещение от страна на полицията. Самуилов е подписал стандартна декларация, с която се ангажира да опазва обекта и да спазва разпоредбите. Вчера общинският инспекторат състави акт и финансова глоба на организатора до 2500 лв.

Петролният бос Георги Самуилов празнува 50-та си годишнина до зори в Античния тетатър, като партито, гарнирано с чалга, продължи до 5 сутринта. Шумът и музиката вбесиха хората наоколо, които не могли да мигнат цяла нощ. Новината взриви социалните мрежи от възмущение, че институциите не са си свършили работата. От полицията отказват коментар.