Полагат Боби Кристина Браун до Уитни Хюстън

Свят

29-07-2015, 11:14

Снимка:

©дело.бг

Автор:

България Утре

Всичко от Автора

Погребението е планирано за 3 август, опелото ще е в Методистка църква

Боби Кристина Браун - единствената дъщеря на покойната музикална икона Уитни Хюстън и певеца Боби Браун, ще бъде погребана до майка си и дядо си в гробището "Феървю" в Уестфийлд, Ню Джърси, съобщи Контактмюзик.

 

Боби Кристина почина на 22-годишна възраст на 26 юли. На 31 януари тази година дъщерята на Уитни Хюстън беше докарана в болница в Атланта, щата Джорджия, след като беше намерена в безсъзнание с лицето надолу в пълна вана с вода в собствения й дом в предградие на града.

Лекарите я поставиха в изкуствена кома в опит да спасят живота й, но усилията им не дадоха резултат. Предварителната съдебномедицинска експертиза не установи причините за смъртта й, припомня изданието.

 

Преди погребението на Боби Кристина Браун, планирано за 3 август, близките й ще се съберат на 1 август за опело в Методистката църква "Сейнт Джеймс" в Алфарета, щата Джорджия.

Източник, цитиран от "Е Юс мегъзин" е разкрил, че от семейството на Боби Кристина, в това число и съкрушеният й баща Боби Браун, са искали опелото да бъде утре, но впоследствие са променили датата, за да могат всички нейни близки да се съберат.