Бандерас – Грифит финализираха развода си

След 18 години съвместен живот двамата актьори се разведоха по взаимно съгласие

Холивудските звезди Антонио Бандерас и Мелани Грифит подписаха документите, с които финализират развода си, предава Dailymail.

По този начин знаменитата двойка слага край на брака си след 18 години съвместен живот. Според приближените им, Бандерас и Грифит се разделят по взаимно съгласие, без да има излишна драма около събитието. 

Актрисата подаде документите за развод преди малко повече от година, а едва сега двойката е постигнала съгласие по всички въпроси и е подписала всичко необходимо за прекратяване на този брак. Остава единствено съдията да разпише бракоразводното и Антонио и Мелани вече няма да са съпруг и съпруга.

Крахът в брака на двамата актьори бе шок за всичките им фенове, тъй като те бяха смятани за едно от най-здравите семейства сред холивудските знаменитости. Горещият испанец непрекъснато се кълнеше колко обича съпругата си, докато блондинката го ревнуваше и от въздуха и го следваше навсякъде по света, където има работа.
Но явно Мелани е имала право да се тревожи. Нейният вече бивш мъж е не само красив и с гореща кръв, но и доста търсен. И в крайна сметка се появи друга жена, която да разбие семейството им. Това не само съкруши Грифит, но тя реагира доста остро и освен развод, поиска и пълно попечителство над дъщеря им Стела, която междувременно навърши 18 години и няма да се наложи да бъде „поделяна” от съда.

Двамата се запознават на снимачната площадка на филма "Две са твърде много" през 1995 година. Женят се през 1996-та и имат едно-единствено дете - 18-годишна дъщеря на име Стела Бандерас.