Лили навлиза в дълбоките води на рап музиката? (видео)

Рапърът 100 Кила се хвали за съвместен проект с естрадната прима

Някои ще кажат, че възрастта си казва своето и вечната Лили Иванова съвсем е изгубила връзка с централния, а други може би ще открият находчив и прогресивен младежки поглед на нещата.

Такива разнополюсни чувства може да възбуди само подобна на информацията, че Лили Иванова ще прави рап дует и то не с кой да е, а с един от най-скандалните и противоречиви образи на рап сцената.

Преди време „Телеграф” информира, че мургавия рапър от варненския квартал Аспарухово 100 Кила е обявил, че има записан дует с вечната Лили Иванова.

Записът бил направен в Пловдив, а в момента върви сместването. Килата рапирал, а Лили пеела мелодичната част. Парчето обаче може да се появи чак есента.
"Имам парчета с Лили Иванова, Френч Монтана и Рик Рос. Проектът с Лили Иванова е страхотен. За съжаление на моите хейтъри ще кажа, че и на тях ще им хареса", казва Килата.
Последният дуетен проект на 100 кила беше "4 червени луни" с фолкдивата Цветелина Янева.

Малко по-късно „Монитор” опроверга информацията, цитирайки Лили Иванова Естрадната легенда била бясна на слуховете, че ще пее рап. Звездата е категорична, че няма планове за колаборация с хип-хоп артисти и не познава лично рапъра 100 Кила, който се хвали, че ще прави дует с нея, пише „Монитор”. "Само може да сънува дует с мен", беснеела примата.

Хора от екипа на звездата разкриват, че основен приоритет за нея в момента е подготовката за концертите й през лятото. На 23 юли с бенда й ще открият „Арена Русе”, на 26 август гостуват е Летния театър във Варна, следват Бургас и Пловдив.

Не закъсняха и закачките с тази история, по традиция екипът от „Шоуто на Слави” не пропускат да забавляват зрителите на гърба на Лили Иванова.