ЦСКА е голям и във "В" група

Спорт

02-07-2015, 16:02

Снимка:

интернет

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пламен Марков: ЦСКА ще се върне бързо в "А" група

Сашо Бранеков за две години в ЦСКА

На "Армията" сглобяват по-добър състав без чужденци

ЦСКА е голям и във "В" група. Харизмата на "армейците" действа и в трета дивизия.

Юношата Сашо Бранеков,който бе капитан на Локо(Сф) се разходи до "Герена" и се завърна в родния клуб с думите :"Като отидох в тази посока разбрах,че мястото ми не е там. А когато ме поканиха от ЦСКА нямаше какво повече да мисля".


Какво да се каже за неговият доскорошен съотборник от "червеночерните" Иво Иванов,който ще му стане съиграч и в ЦСКА. Иво направо изуми с думите:"Няма значение,че ЦСКА е във "В" група. Марката продължава да работи".

 

Боби Галчев отказа на родния Пирин, който се завърна в "А" група. За да остане капитан на ЦСКА. За който каза, че е готов на всичко.



Разделянето с опитния Вальо Илиев и младокът Юлиян Чапаев също бе емоционално. Като Чапаев дори написа трогателно писмо, в което завърши с думите "Само ЦСКА!"


Очакват се да пристигнат още Владислав Романов и Антон Карачанаков.

Николай Цветков - Демона е имал мъжки разговор с ръководството на Оборище (Панагюрище). И вместо да играе с новаците в "Б" група е готов да се върне в трета дивизия. Но с екипа на запазената марка ЦСКА.

На "Армията" се възцари ентусиазъм  от прилива на български играчи и юноши на "армвйците".

Годината ще мине бързо и вече в "Б" група ще започнат да се навъртат мениджърски лешояди и комисионери, от които ЦСКА си изпати в елита.

Връщането към "А" група трябва да е съпроводено от винмателно отсяване на всяко чуждестранно име, което ще идва в бъдеще на "Армията".

Сега,  във "В" група, ЦСКА ще се върне към чистите корени на българските футболисти и юношите на отбора. Това трябва да е  първата стъпка в защита на отколешната философия, която  носеше успехите срещу Аякс, Нотингам, Ливърпул.

За да може да се върне същото време,  в което ЦСКА пак да стане европейска марка с български играчи.