Мъж преби руска порно актриса

Съпругът на хубавицата я подлагал на системен психически и физически тормоз

Известната руска порно актриса Катя Самбука избяга от родния Санкт Петербург и сега се укрива на неизвестно място. Причината е, че съпругът на актрисата от филмите за възрастни системно я пребивал от бой.

Едва ли основанието за домашното насилие е ревност тъй като съпругът на актрисата също е от развлекателната индустрия, той е порно режисьорът Боб Джак. Носителката на "порно Оскар" Катя Самбука избягала след поредният побой, според нея, съпругът й редовно я биел, но досега тя не смеела да избяга от дома заради дъщеря им.

"В продължение на много години ме беше страх! Страх ме беше да не би да дишам неправилно, да вървя неправилно, да гледам и дори да не мисля, че както иска Боб. Сега имам смелостта да избягам"- описва системният физически и психически тормоз актрисата в социалната мрежа " VKontakte ".

Като доказателство за насилието Самбука публикува снимки, на които лицето й е покрито със синини и хематоми. Според порнодивата, дори и сега съпругът й продължава да иска пари от Освен това мъжът й се опитва да провали концерта на Самбука в Сургут (от известно време Катя също пее).

"Още веднъж ме наби и ме принуди да подпиша договор с него. Заплаши със съд, ако не му преведа парите от Сургут, и не се интересува от това как живеем и какво ще ядем с дъщеря ми"- пише тя, добавяйки, че Боб Джак я е заплашвал и с физическа саморазправа.

Източник близък до Самбука разказа пред LifeNews, че тя планира да се разведе с Боб. Въпреки това, порно режисьорът казва, че няма да позволи на жена си да подаде молба за развод.

"Може да живеем в различни градове, но мисля, че нашето семейство трябва да остане в състоянието, в което е сега" - накратко коментира съпругът. В допълнение, Боб Джак каза, че той не е бил жена си, а снимките, които тя е публикувала са направени след пластични операции, от където са и отоците и синините.