Кърлеж съсипа живота на Аврил Лавин

Канадската поп сензация от близкото минало Аврил Лавин се бори за оцеляването си

Кърлеж докарал до лудост сладката Аврил Лавин, след като станало ясно, че я е заразил с лаймска болест. "Живея втори живот", искрена бе Аврил Лавин в предаването "Добро утро, Америка". От година тя страда от коварната диагноза.

Певицата се разплака, споделяйки разочарованието си от лекарите. Аврил отишла на прегледи само при най-добрите специалисти, но те я диагностицирали с хронична умора и депресия, и я посъветвали "да стане от леглото и да посвири на пиано".


"Това се случва на много хора с лаймска болест. Не знаят каква диагноза да поставят и им казват: "Ти си луд", продължи звездата. "Вече преминах през половината лечение и съм сравнително по-добре", разказва още Лавин.
Аврил е била прикована на легло 5 месеца, като е разчитала на грижите на майка си и съпруга си Чад Крюгер. "Имаше периоди, в които цяла седмица не се къпех, тъй като не можех да стоя права", сподели певицата.

Аврил Лавин, която спечели главозамайваща слава още с издаването на първия си албум, се венча преди две години за Чад, който е вокалист на „Nichleback” и двамата изглеждаха много щастливи.

Двойката беше запомнена с нестандартната рокаджийска сватба, на която булката Аврил Лавин бе облечена в черна рокля.
Малко след като започнаха да кроят планове за нови музикални проекти, Аврил Лавин изчезна от сцената и това даде повод на светските медии за многобройни спекулации по темата.

Една от клюките носеше, че тийн идолът и Чад са се разделили. Вокалистът също бе изключително мълчалив по парещата тема и отбягваше да отговаря на каквито и да било въпроси.
След това признание на Аврил Лавин, Чад сподели, че му е омръзнало да обяснява, че двамата не са разведени и да измисля какви ли не лъжи за отсъствието й от сцената.