Глобиха немец и руснак за секс в ЖП гара

Двамата въртели еднополова любов пред обектива на охранителна камера

Съд в Казахстан наложи глоба на двама мъже за извършване на сексуален акт на обществено място. Любителите на екстремните гей изживявания ще трябва да платят глоби в размер на 95 евро.

Специализираният административен съд на град Костанай глоби двама мъже за секс в сградата на железопътната гара, според уебсайта на организацията. Сексуалният акт е извършен на 29 юни 2015 г. в осем сутринта, става ясно от запис н охранителна видеокамера.

Зоркото око е уловило в кадър как 60-годишен германски гражданин и 33-годишен руснак се отдали на любовни ласки на общественото място. Вероятно ненаситните любовници не са успели да удържат страстите си и така не са стигнали до уединено място, но може и просто да са опитали нещо ново и екстремно.

Каквато и да е причината, за нарушаване на обществения ред и обида към околните, съдът привлече палавниците към административна отговорност. Сега страстната двойка ще плати за забавлението глоба в размер на 19 820 тенге (95 евро) на държавата. В същото време, се отбелязва, че решението на съда все още не е влязло в сила.

Междувременно на 30 юни бе съобщено, че Преображенския съд в Москва е глобил непълнолетно момиче с 25 000 рубли (400 евро), за това, че е правила секс в метрото. Партньорът в екстремните секс игри на момичето все още се укрива от полицията. Известно е, че тийнейджърите са се промъкнали в технически тунел между линиите Калининска и Околовръстна за да правят любов. Освен това, хулиганите отпразнували своя "триумф" с еротична фотосесия.