Борис Галчев: Направих много компромиси в името на ЦСКА

До две години всичко ще е наред на "Армията"

Полузащитникът на ЦСКА Борис Галчев заяви, че е направил много компромиси в името на клуба, който този сезон ще играе в аматьорските дивизии на родния футбол. Галчев разкри, че е отхвърлил няколко други предложения, за да остане в „червения“ тим.

„Много компромиси направих заради ЦСКА. Дано да е за добро. Оставам в отбора. И без това в последните години с нулеви и е по-добре, че стана така, защото всеки път, когато дойде време за лиценз се коментира дали клубът ще вземе или не. Това малко или много се отразява и на футболистите, ръководството и всички. Според мен заради това нямаше резултати. По-добре е да се тръгне на чисто, да се знае. До две години максимум всичко ще е наред в ЦСКА“, коментира Галчев.

„Имах разговор с Милко Георгиев. Той продължи не повече от две минути. Видях се с Гриша Ганчев. Имах и други предложения. От Румъния, от родния Пирин Благоевград. Ганчев е доказал, че знае как се работи. Виждате какво става в Литекс. Вече 20 години са един от най-коравите отбори, вижте и академията, с която разполага“, каза още той.