Частни детективи нищят лекарски грешки

Нашенец успял да осъди зъболекар за калпаво свършена работа

Нашенци пуснаха частни детективи по петите на личните си лекари и лекуващите ги специалисти заради подозрение от професионални грешки. Оказва се, че най-често към детективските агенции се обръщат българи, които искат да заведат дело срещу медик у нас, направил грешка по време на лечението, довела до увреждане на здравето им или на техни близки.

Така например наскоро нашенец успял да подаде иск срещу личния си зъболекар и така да си върне от него парите, дал по-рано за поръчка на зъбни протези при специалиста, съобщава "Телеграф". С помощта именно на частни детективи мъжът предал всичките си събрани документи на съда и така успял да си върне сумата, дадена на зъболекаря. Причината за недоволството на пациента била, че протезите му били не по мярка и му убивали, с тях не можел да се храни и дори му докарали рани.

Така при частните детективи вече се утвърждава услугата "закрила на пациента". Заплащането при нея става по договаряне, уточняват от фирмата, която първа се сетила да я предложи на родния пазар.