Министър Павлова: Хората масово минават през трасета в ремонт

Общество

27-06-2015, 16:14

Автор:

bulgaria.utre.bg

Всичко от Автора

Тя категорично осъди убийството на работника, заради една забележка

Категорично осъждам убийството на Николай, който бе пребит, докато изпълняваше служебните си задължения. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова в ефира на Дарик по повод убийството на 47-годишния строителен работник на АМ "Струма”, заради направена забележка.

"Повече от нелепо е всичко, което се е случило. Това е много тежък инцидент. Искам да изкажа своето съболезнование на семейството му и на неговите колеги и приятели, които са присъствали на това брутално убийство”, добави тя.

Министър Павлова увери, че държи непрестанна връзка с МВР и те предприемат всички необходими действия за разследване на инцидента. "Все пак живеем в правова държава и всеки от нас трябва да знае, че е длъжен да спазва законите на държавата. Винаги, когато има строителен обект, независимо какъв, е забранено влизането и преминаването, защото съществува опасност”, заяви министър Павлова по отношение на коментарите, че масово не се спазват забраните за преминаване през обекти, които са в строителство.

"Дори сега по АМ "Тракия” масово хората се опитват да минават по трасето, което е в ремонт, защото бързали”, уточни министър Павлова. "Така че това е по-скоро вътре в нас, ние трябва да знаем, че законите и правилата са, за да се спазват. Когато един обект е затворен, е недопустимо да си мислим, че можем да минем през него”, каза тя в заключение.