Любо Ганев: Ще играем със сърце срещу Полша

Спорт

24-06-2015, 18:15

Снимка:

интернет

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

България победи Турция с 3:1

Николай Николов: Ще бием Турция без проблеми

С Турция започнахме малко пренавити

Националният ни отбор по волейбол ще играе със сърце, за да може да се класира за финала на първите Европейски игри в Баку. Това отсече вицепрезидентът на родната федерация Любо Ганев. Нашият тим ще се изправи срещу Полша на 26 юни от 15 часа.

"Наистина беше тежко да се гледа отвън, винаги съм казвал, че отвън е по-тежко отколкото вътре. Не започнахме добре първия гейм, започнахме малко пренавити, тъй като момчетата излязоха буквално да ги пребият както се казва. Но след това видяхте, че започнахме да играем, влязохме в нормалния си ритъм и дори в четвъртия гейм показахме, че сме по-стойностния отбор, когато успяха да ни изравнят. Заслужено спечелихме", каза Любо Ганев.

"Вече лесни мачове и отбори няма. Всеки, когато отива да играе на полуфинал ще даде максимума от себе си. Аз съм сигурен, че нашите момчета ще излязат мобилизирани и ще играят със сърце, което за мен е най-важното. Виждам желание в тези момчетата да покажат на игрището, че не са втория отбор на България, който е пратен тук, а са националния отбор на България. Просто всички се борят за всяка топка и дават максимума от себе си във всяко едно отиграване, което за нас е напълно достатъчно. Сигурен съм, че при всички случаи мачът с Полша няма да бъде никак лесен, но ще успеем да покажем най-добрите си оръжия, а това са началния удар, блокадата, контраатаката, атаката на първа топка, играта през центъра и т.н.", сподели още Ганев.