Любимите пози на мъжете в леглото

Това, което убива секса и желанието за него е еднообразието и монотонността в секса

Различни проучвания и изследвания показват, че броят на любимите пози на мъжете са не повече от седем. И за това няма да е зле жените да познават тези предпочитания.

Жената отгоре или поза "Конник". В това положение, дамата са напълно открити за погледа, а мъжът има възможност да прониква дълбоко в нея, някои мъже предпочитат тя да е застанала с гръб.

Мъжът отзад или всички варианти на "Кучешката" поза. Не е задължително да сте застанали на четири крака, можете просто да сте наведена и да се подпирате на нещо, което да ви държи, например облегалка на стол, маса или колона. При това положение, мъжът контролира целия процес, прониква дълбоко и има добра видимост за разлика от жената. За да се избегне липсата на визуален контакт е хубаво да се практикува срещу огледало.

Поза „Лотус”. Мъжът е седнал, с кръстосани крака, а жената седи на пениса, като се опитва да обгърне с краката кръста му. Позата е силно интимна и дава възможност за целувки. Докато го в прегърнала жената определя темпото, но когато се извие назад подпирайки ръце тя споделя ангажимента за движението в секса позволявайки му да я следва или той да определя темпото. Позата улеснява стимулирането на клитора.

Позата "Вълшебна планина" е разновидност на „Лотус”, но при тази и двамата партньори седят един срещу друг, лице в лице. Физическата близост компенсира плиткото проникване.

Мисионерската поза е любима на мъжете защото позволява напълно доминиране над жената.

Страничната поза дава ефекта на изненадата и позволява леко притеснение у жената. В зависимост от положението краката може да се сгъват, за да се контролира дълбочината на проникването.

При поза "Стрида" жената лежи по гръб, краката вдигнати и свити, като коленете достигат до главата,  докато той на колене, прониква в нея. Тази поза е лесен преход от „мисионерската”.

Разнообразявайте интимността си, изпробвайте различни варианти и споделяйте с партньора какво усещате, това е сигурна гаранция за дълга и щастлива интимна връзка.