Борислав Михайлов: Никой не е виновен на ЦСКА

Този отбор може да играе във "В" група

Президентът на БФС Борислав Михайлов даде пресконференция след заседанието на Изпълкома, което се проведе днес. Естествено, всички въпроси към шефа бяха за случващото се в ЦСКА и вариантите за бъдещето на клуба. Както Блиц първи писа, най-новият вариант е Гриша Ганчев да спаси лиценза на Локо (София), плащайки дълговете на НАП, след което "червено-черните" ще се трансформират в ЦСКА.

Пред медиите Борислав Михайлов намекна, че все още има шанс Локо (Сф) да се сдобие с лиценз, въпреки че срокът отдавна е изтекъл.

"Никой не е виновен на ЦСКА. Този отбор няма лиценз, както и Локомотив София. От ЦСКА няма никакви постъпили документи за разглеждане на каквото и да било. За Локомотив София обаче има устна молба от Николай Гигов и до няколко дни ще се разбере дали е възможно да получи някакъв лиценз", заяви Борислав Михайлов. По този начин той потвърди индиректно за предстоящата сделка.

"Тъй като ЦСКА няма лиценз, няма как от два отбора без лиценз да направим един с лиценз. Няма как да обсъждаме нещо, което не е на масата. Доста неща прочетох в последните 20 дни. Имаше всякакви варианти. Който и да е от тях се вижда, че се прави в последния момент и не ми изглежда толкова редовно", добави президентът на БФС на въпроси свързани с различни варианти за бъдещето на "червените".

"Знаете какви са задълженията на това ЦСКА. Този отбор може да играе във "В" група. Към момента отборите в "А" група са 10. Ако останат така, ще играят по четири пъти в 36 кръга. Жребият може да го изтеглим и на 1 юли. При десет отбора един изпада и един играе плейоф с втория от "Б" група", завърши Михайлов.