Как изглежда част от строящата се в момента Западна дъга на Околовръстния път

Организацията „Спаси София” сигнализира за некачествен ремонт на околовръстното на столицата

Ето как изглежда част от строящата се в момента Западна дъга на Околовръстния път. Изпълнител е Трейс с цена от 47 млн. лв, която допълнително беше увеличена с 12 млн. лв след анекс към договора. За това сигнализира организацията „Спаси София” във своята фейсбук страница.

„Срокът за изпълнение беше лятото на 2014г., тоест забавянето вече е 1 година, а няма изгледи строителството скоро да приключи. Въпросът е, така ли трябва да изглежда инфраструктура, която е толкова нова, че дори никога не е използвана? Да, обектът още е в строителство; да, сигурно ще отстранят всички подобни проблеми, но обикновено ако зачистиш кочината, тя пак си остава кочина. Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova, Лиляна Павлова, моля предприемете действия!!! Време е сериозно да се замислим на какви фирми даваме парите си и как оценяваме тяхната работа…”, пишат още от организацията.

„Трейс спечелиха търга за ремонт на част от уличната мрежа в София, те са изпълнител и на част от Витошка..Няма смисъл да ви казваме какви резултати очакваме..”, пишат още от „Спаси София”.