Принц Хари се сгоди тайно?

Избраницата е бившата му изгора Кресида Бонас

Световната общност е шокирана от новината, че един от най-желаните ергени на планетата, принц Хари, който от дълго време не можe да намери любовта, тайно се е сгодил.

Жълтата преса на острова разпространи информацията, че по-малкият син на принц Чарлз и принцеса Даяна е решил да се ожени. Според някои източници принц Хари направил предложение на Кресида Бонас.

Според клюката внукът на кралица Елизабет II е предложил брак на бившата си приятелка Кресида Бонас. Някои издания твърдят, че 26-годишната актриса, с която принцът наскоро възстанови любовните си отношения, е приела предложението и двойката е сгодена.

"Отне му известно време за да осъзнае, че Кресида е единствената за него" - каза източник пред  ACEshowbiz. В същото време информаторът твърди, че кралицата на Великобритания не е ентусиазирана от избора на най-малкия си внук, защото според нея Хари трябва да има други приоритети.

Въпреки това, Елизабет не се е противопоставила на избора на принца. "Кралицата даде благословията си, защото тя иска Хари да създаде семейство и да бъде щастлив" - каза източникът.

В същото време, младата двойка все още не е обявила официално радостното събитие. Има спекулации, че Хари и Кресида ще странят от медиите възможно най-дълго, за да избегнат досадните репортери и светлината на прожекторите.

Любовната история на по-малкия принц и и младата актриса води началото си от пролетта на 2012 година. Кресида и Хари имаха много бурна любовна връзка. В продължение на няколко години двамата се разделяха и събираха отново неведнъж. Така през април 2014 г. те официално обявиха окончателната си раздяла.

След тази лична драма внукът на кралицата опита да се среща и с други момичета. Първо той потърси утеха в прегръдките на руски модел, а след това в компанията на холивудската актриса Ема Уотсън.

Сега на острова са въодушевени, че Хари и Кресида отново са заедно и явно са се решили на важната стъпка.

Следва да се отбележи, че официалната причина за предишната раздяла е нежеланието на актрисата да сключи брак и да стане част от кралското семейство.

Кресида Бонас е на 26 години и произхожда от аристократичен род. Кресида завършва Кралското балетно училище в университета в Лийдс и консерваторията The Laban Conservatoire Of Music And Dance. Сега тя развива актьорско майсторство и кариерата си на модел.

Принцеса Евгения от Йорк е запознала Кресида и Хари на светско събитие през 2012 година. Понякога таблоидите иронично наричат Кресида с прякора "АнтиКейт" визирайки пълната й противоположност на въздържаната и възпитана Кейт Мидълтън.