Пугачова отбеляза рождения ден на Галкин с размах

Естрадната прима се завърна от Израел специално за 39-ят рожден ден на съпруга си

Завърналата се от Израел Алла Пугачова отбеляза с размах 39-ят рожден ден на съпруга си Максим Галкин. В негова чест естрадната дива събра каймака на руския шоубизнес в замъка в село Фряз. За повода 66-годишната Пугачова напусна Светите земи и пристигна в столицата с децата си - близнаците Хари и Елизабет.

Научили за предстоящата церемония в замъка, папараците се струпаха да дебнат зад високата ограда превзета от гъст слой бръшлян и успяха да фотографират рожденикът и неговите високопоставени гости.

Според изданието Super.ru, на партито за рождения ден на Галкин не е имало отрупани с лакомства маси. Интересното е, че за 66-та годишнина Алла, Максим не успя да долети до Израел. Може би затова на своя празник, той не се отдели и на крачка от съпругата си, като по този начин компенсира отсъствието си на нейния рожден ден.

Прикритите иззад оградата репортери забелязали, че Галкин внимателно масажира раменете й и отмятал косата на съпругата си. Да пристигат на партито са забелязани да идват Александър Буйнов, Марина Юдашкин, Юри Стоянов, Юрий Николаев, Игор Николаев и съпругата му Юлия Проскурякова и Евгени Плюшченко със съпругата му Яна Рудковски.

В градината е забелязан и първия заместник-председател на Комитета на Съвета на федерацията по международните въпроси - Виталий Ихнатенко.

По-късно към празнуващите се присъединил и бившия съпруг на Пугачова, сега близък семеен приятел - Филип Киркоров, който сутринта е присъствал на погребението на певицата Жана Фриске.

След появата му всички гости се преместили в замъка, където рождения ден на комикът се настанил на огромна маса за вечеря.