Елза Парини: „Знам мръсните тайни на БГ елита”

За гей парада, родните звезди и политиката, Парини говори открито пред пресата

В специално интервю за в-к Уикенд, острия език на Bulgariautre.bg Елза Парини признава, че знае много от тайните на родните знаменитости, но не би си позволила да ги разкрие.

„Мисля, че нямам моралното право да разказвам тайните на други хора, особено ако историите им не са пряко свързани с мен.”, отговаря на въпроса дали би написала книга с мръсните тайни на известните българи Елза.

От изданието попитаха още, дали Парини познава българи практикуващи секс туризъм в чужбина и има ли сред тях политици:

„Българи, и българки познавам. Това е абсолютно логично, в крайна сметка в чужбина няма кой да те види, никой не те обвинява и имаш голям избор, разбираемо е. Много хора го правят, знам и семейни двойки, който разнообразяват сексуалния си живот в чужбина, някои ходят по нудистките суинг резорти на френската ривиера, други в Тайланд на лов за транссексуални.

Политиците и знаменитостите не се отличават от останалата част на населението и те си имат скрити копнежи, които намират начин да удовлетворяват.”, отговаря пред Ивайла Иванова знатният травестит.

На въпроса за смисъла на „София гей прайд”, Елза Парини се обосновава с думите:

„Смисълът на прайда е да се покаже, че не сме кой знае колко по-различни, да заявим че ни има и да поискаме равни права и отношение както хетеросексуалните. Да призовем за толерантност и приятелство, да покажем, че сме горди и всеки трябва да се гордее, защото различието означава разнообразие! Когато целия свят приема това за нещо нормално и част от майката природа, защо българите не искат?

Сега предстои поредния гей прайд в София, ако има желаещи да се включат да заповядат. Миналата година бях на подобно събитие в Барселона, беше изумително парти, целият град беше  по улиците и се забавляваше.

В цял свят бизнеса и управляващите се стремят да привлекат ЛГБТ общността и да спечелят от парите им. Гейовете харчат най-много и са едни от най-желаните туристи. Само в България все още не можем да надскочим османския си манталитет и да погледнем на плюсовете от това да сме по-толерантни и позитивни.”

Елза Парини откри първият гей карнавал в Ница, Франция тази пролет