"ЦСКА Акционерите" осигури средства за юношески формации на "червените"

Надеждата е ДЮШ на "армейците" да заработи нормално

Сдружение "ЦСКА Акционерите" осигури средствата, необходими няколко юношески формации на клуба да завършат сезона по достоен начин.

След като сегашните собственици Ивайло Манджуков и Милко Георгиев спряха да плащат за каквото и да било на "Армията", сдружението на акционерите взе нещата в свои ръце и събра пари, за да може наборите 1997 и 2000 да продължат участието си в държавните първенства.

Ето какво съобщават от "ЦСКА Акционерите":

"За по-малко от седмица успяхме да съберем нужните средства, с които да осигурим успешното довършване на първенствата на юношеските формации в ЦСКА родени 1997 и 2000 година. Нещо повече, имаме възможност да подпомогнем още два набора като осигурим транспорта им до и от местата за провеждане на предстоящи турнири, както и да помогнем за участието на набор 2004 в турнира организиран от ДФК „Звездичка“ през юли месец.

Сдружение „ЦСКА Акционерите“ благодари на всички частни лица, фенклубове и фирми, които се включиха в тази благородна кампания. Искрено се надяваме в бъдеще момчетата и треньорите от ДЮШ на ЦСКА да имат нормални условия за подготовка и провеждане на футболните си двубои, а когато имат нужда Ние ще се отзоваваме с каквото можем.

Краят на настоящата кампанията настъпи, но Сдружението продължава да набира нови членове. Вижда се, че в трудните за ЦСКА моменти сме способни да помогнем, вече над 200 човека участват в наши инициативи по един или друг начин. В Сдружението има място за всеки, който иска да помага безкористно на любимия ни клуб.

Стани един от нас, защото ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!