Кайсара е на път да заиграе за Шалке 04

Спорт

18-06-2015, 14:38

Снимка:

интернет

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Жуниор Кайсара преговаря с Шалке 04

Лудогорец отхвърлил супер оферта за Кайсара

Клубовете от Разград и Гелзенкирхен трябва да се разберат за трансферната сума

Една от звездите на българския шампион Лудогорец Жуниор Кайсара е постигнал договорка с Шалке 04. Остава само двата клуба да се разберат за трансферната сума и в следващите дни да обявят официално сделката, съобщава „Кикер”.

26-годишният бразилски десен бранител се е разбрал с генералния мениджър на „миньорите” от Гелзенкирхен Хорст Хелдт. Предстоят обаче заключителните преговори между „кралскосините” и клуба от Разград. Бразилецът има актуален договор с първенеца на България до лятото на 2017 година.

Причината за привличането на Кайсара е, че японският национал и десен защитник на Шалке 04 Ацуто Учида ще бъде извън терените за няколко месеца след претърпяна операция на коляното. Бразилецът трябва да помогне на „миньорите” и да замести японеца.

Припомняме обаче, че преди няколко дни от Лудогорец обявиха, че представители на Шалке 04 са действали нерегламентирано, след като са привикали на преговори Кайсара без да информират българския клуб. Интерес към защитника има още от Севиля, Леверкузен и Рома.