Рабаджиева може да пропусне оставащите мачове в Баку

Селекцията на Николай Желязков е способна да спечели останалите четири мача, смята Любо Ганев

Добриана Рабаджиева може да пропусне мачовете до края Европейските игри Баку. Това призна водачът на националните ни отбори в азербайджанската столица Любо Ганев. Той заяви, че от лекарския щаб ще направят всичко възможно, за да възстановят посрещачката поне за финалната фаза, но това не е сигурно, че ще се случи.

Относно мача с Русия Ганев сподели, че победата е била от огромно значение, за да могат момичетата да повярват във възможностите си.

"Този мач беше много важен за тях. Радвам се, че играха толкова добре. Този отбор има много голям потенциал и хубавото е, че все още не са го показали целия. Тепърва ще чакаме още много добри мачове от тях. Сигурен съм, че ако момичетата играят така, ще се представят много солидно", каза Ганев, цитиран от "Тема Спорт".

Що се касае до мъжкия състав, бившият национал изрази увереност, че селекцията на Николай Желязков е способна да спечели оставащите 4 мача от груповата фаза.

"Дано да направим още 4 победи, за да си гарантираме едно хубаво класиране в групата. И след това да ни се падне по-лек противник на 1/4-финалите".