Традициите остават! Fibank изпрати спортистите за Баку с лъвче талисман (снимки)

За столицата на Азербайджан отлетяха волейболистите от мъжкия национален отбор, както и състезателите по спортна гимнастика и борба, класически стил

Генералният спонсор на Българския олимпийски комитет (БОК) – Първа инвестиционна банка (FIBANK) изпрати днес на летище София основната група от участниците ни в първите Европейски игри в Баку (12-28 юни). 

За столицата на Азербайджан отлетяха волейболистите от мъжкия национален отбор, както и състезателите по спортна гимнастика и борба, класически стил. По традиция всеки един член на делегацията ни получи от FIBANK като талисман плюшено лъвче с националния трикольор на него.

Като банка, подкрепяща българският спорт и в рамките на сътрудничеството ни с Българският Олимпийски Комитет за мен е чест да Ви пожелая успех на Олимпиадата в Баку. По традиция, укрепила се през годините нека този символичен подарък Ви донесе късмет и сила на духа, за да се справите с предизвикателствата, които Ви предстоят“, заяви на изпращането Илона Станева, директор „Мартетинг и реклама“ на FIBANK.