Драган Нешич:Целта ни е да побеждаваме в Баку

Искам да се върнем с гордо вдигнати глави

Волейболистките ни отпътуваха тази сутрин от летище София с полет за Истанбул. Предстои тричасов престой в Турция, след което нашите взимат полет за Азербайджан.

Днес тимът ни няма да тренира, тъй като пристига вечерта в Баку и организаторите не са предвидили занимание. Утре националките ни имат тренировка в официалната зала - Кристалната зала по обяд.

„Искам да се върнем с гордо вдигнати глави“, заяви преди заминаването на тима за официалния сайт на БФВ селекционерът Драган Нешич.

„Да изградим стабилен отбор, в който колективът е най-важното. Надявам се да постигнем добри резултати, защото целта ни е да побеждаваме  в предстоящите двубои“, допълни селекционерът.

Вицепрезидентът на БФВ и бивш национал Любо Ганев поведе женския ни национален отбор по волейбол за участието му в Европейските игри в Баку (12-28 юни). Любо Ганев е водач на родните състави за Игрите, като в Баку, България ще бъде представена с двата национални отбора за мъже и жени, и една женска двойка в плажния волейбол.Останалите представители тръгват утре и в други ден, като мъжете пътуват на 10 юни, а плажните ни волейболистки на 11 юни.

„Заминавам с първия полет, защото искам да съм на място от началото и да съм сигурен, че всичко е на ред“, коментира Любо Ганев.