Колко струва новото лице на Брус Дженър? (СНИМКИ)

Транссексуалният олимпиец: „Викайте ми Кейтлин”

Тази седмица Брус Дженър, доведеният баща на Ким Кардашиян, дебютира като жена на корицата на списание Vanity Fair. Сега разбираме колко е струвало новото му лице с цел да придобие по-женствени черти. А именно – 70 000 долара.

Според световните медии, позовавайки се на пластичния хирург Дейвид Алеси, новото лице на Брус Дженър, сега самоопределящ се като Кейтлин, струва не по-малко от 70 хиляди долара. Експертът е убеден, че за да постигне по-женствени черти на лицето, Дженър е претърпял серия от операции.

"Кейтлин се е подложила на шест процедури. Ринопластиката, например, струва между 9 000 и 15 000. За цялостното подмладяване на лицето е дала около 25 000 долара. Освен това се е възползвал от повдигане на веждите (около 12 000), импланти в скулите (между 6 000 и 8 000), премахване на Адамовата ябълка (между 6 000 и 10 000), ботокс (800).   

Подобни промени във външния вид, трябва да се поддържат постоянно занапред с помощта на козметологията и пластичната хирургия. Над лицето на Кейтлин са работили добре, но този резултат изисква непрекъснато усъвършенстване. ", казва хирургът.

Отделно Кейтлин Дженър, както вече се казва бившят Брус, е похарчила над 10 000 долара за увеличаване размера на гърдите. Няма да смятаме колко ще струва цялостната подмяна на гардероба от мъжки с женски дизайнерски дрехи, но със сигурност сумата ще е петцифрена.

В същото време, анализатори смятат, че бившият олимпийски спортист може да очаква увеличение на хонорарите си поне четири пъти. "Дженър може да спечели цяло състояние благодарение на външния си вид. Сега той е на върха на своята популярност, всички говорят за него, лъскавите списания го искат за кориците си, скоро на екрана излиза документален филм за живота му, който също ще привлече вниманието към него " коментират специалистите.

Всъщност много хора подкрепиха избора на Брус, но имаше по-сдържани знаменитости. Като синът на холивудските звезди Никол Кидман и Том Круз Конър, който протестира, че Брус е отличен с наградата Аспи: "Награда за мъжество на името на Артър Аш?". "Наградата за смелост? Брус? Шегуваш ли се? Подкрепям хората, които са честни със себе си, но всичко около Кейтлин се вземат прекалено на сериозно. В света има много повече неща, по-важни, за които да говорим, замърсяване, война, пренаселването на планетата "- пише той на страницата си в социалната мрежа.