На Карло Анчелоти не му върви с Рафаел Бенитес

Във втори случай Рафа му минава път

На Карло Анчелоти очевидно не му върви с Рафаел Бенитес.

Във втори случай Рафа му минава път. През 2005 година финалът за Шампионската лига в Истанбул между Милан, воден от италианеца,  и Ливърпул,  от испанеца,  бе емблематичен с лудата развръзка. След гол на Малдини в първата минута за "росонерите" всички мислеха, че отборът от Милано ще грабне КЕШ/ШЛ, а Паоло ще стане заслужено носител на "Златната топка". Първото полувреме даже завърши 3:0 за Милан.


След това отборът на Бенитес се завърна в мача подобаващо за 3:3. Стигна се до продължения и дузпи. В които отборът на Рафа Бенитес взе КЕШ/ШЛ за Ливърпул. Той донесе петата във витрината на мърсисайдци. За последно те бяха спечелили КЕШ през 1984 година.Точно преди 21 години. Това бе първия път в който Рафа препречи пътя на Карло.


Сега  бе вторият. Публиката на Реал (Мадрид) се влюби в Карло Анчелоти. При Карло бе спечелена през 2014 "ла десима" или десетата юбилейна КЕШ/ШЛ. Тази година нямаше никакъв трофей. И това бе достатъчно за своенравният бос Флорентино Перес да изгони по елегантен начин възпитаният Карло Анчелоти. Накрая му каза и,че много го обича.

Феновете на Реал, като всяка публика с традиции, побесняха и заля форумите с гневни закани за бойкот на мачовете на "белия балет" през новия сезон. Но това не трогна Перес и Рафа отново мина път на Анчелоти като бе назначен на негово място за треньор на Реал (Мадрид). Тепърва ще се види дали това е било грешка или не.