Шампионките от ВК Марица дават волейболни уроци

На 30 май волейболистките ще участват в Активна събота

В още една чудесна обществена инициатива ще се включат шампионките от ВК Марица (Пловдив). На 30 май "жълтите" ще бъдат участници в Активна събота и ще предлагат уроци по волейбол на всички желаещи

Активна събота ще представлява един целодневен спортен фестивал, който ще се проведе в парк "Лаута", а всеки желаещ ще може да се включи свободно. Спортните мероприятия, които са с начален час 09:30 б.в., ще бъдат с разнообразен характер и подходящи за всички. В програмата организаторите са включили и уроци по стрийт футбол, Kangoo Jump, йога за деца, KindyROO, функционално предизвикателство с WOW Sport, паневритмия, забавно трасе с препятствия за цялото семейство, състезания по теглене на въже, дама, федербал и още много забавни занимания.

“Ще има и интересни награди за най-активните участници. Заповядайте с вашето семейство и приятели на нашия спортен празник, за да се забавляваме и спортуваме заедно. Нашата Активна събота е чудесен повод за раздвижване на уикенда по забавен, атрактивен и полезен начин навън в парка сред усмихнати хора. Мястото на мероприятието е в източната част на парк Лаута, от страна на Метро - детски кът, фитнес площадка, а най-добрият ориентир ще е яката музика", приканват организаторите.