Жириновски иска да представя Русия в „Евровизия” (ВИДЕО)

Депутатът има рецепта за руски успех на "Евровизия"

Несменяемият лидер на Либералдемократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски изказа мнение относно рецептата за успех на родината си на "Евровизия".

Основната грешка, според политикът, е решението за изпращане на момиче на конкурса, а не представител на силната половина на човечеството.

Според политикът, Полина Гагарина нямала как да спечели, защото населението на Европа е най-вече жени и предпочитат да гласуват за мъжките представления.

"Щяхме да спечелим първо място, ако не бяхме изпратили Полина Гагарина. Имаме същият човек като шведа Манс. Спечелихме когато Дима Билан участва и този път можеше да се избере някой друг по-добър. Европейската публиката е предимно от жени, те не винаги  гласуват за жена. Ако имахме едно младо момче, като шведа, щяхме да получим повече гласове, цитира Жириновски RSN.

Депутатът смята, че идеален за участие в следващия конкурс е Мъжкият хор на ЛДПР (Либералдемократическа партия на Русия). Самият Жириновски се наема лично да дирижира хора по този повод.

Въпреки това, има проблем, хорът на партийните членове не се допуска до естрадната сцена. "В естрадата има строг контрол, не можем да пробием. Талантливи сме, участваме на конкурси, но не ни допускат. Хорът на ЛДПР е мъжки, но не ни допускат, така че не можем да участваме.” Жалва се депутатът и продължава да се хвали, „Момчетата в нашия хор са страхотни. Всички са млади. Ако ни допуснат ще дирижирам, и тогава ще спечелим първото място "- казва амбициозно Жириновски.