23-24 май: Научихте ли си уроците?

Хороскоп

22-05-2015, 19:47

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Близнаци, Луна в Лъв. Астрологична картина на деня

През почивните дни ще разполагаме с рядко срещани астрологични предпоставки за веселие, отдих и възможност да се порадваме на простичките удоволствия в живота. Уикенда ще ни предостива ярки и активни  възможности да се посветим на всичко, което обичаме да правим. Условието е да избягаме от обичайната домашна среда и да се възползваме от възможностите които ни предоставя светския живот. Ще се чувстваме достатъчно енергични и изпълнени с готовност за активни действия за да получим максимално удоволствие както от участие в спортни мероприятия така и от разходки в парка и атрактивни занимания. Успешно и приятно ще протичат и кратките пътувания с развлекателна цел, тържествата и светските събития.
 
Позитивния заряд ще получава значителна подкрепа от Юпитер и Марс, които ни обещават успех в личните инициативи и начинания, особено такива целящи увеличаването на личната популярност, рекламни и пи-ар кампании и всичко с което бихме могли да привлечем вниманието и одобрението на външния сват към собствената си особа. За да си гарантирате максимален резултат търсете оригинални и нестандартни средства и за да изразите собствената си индивидуалност. Ще направите допълнително впечатление ако проявите щедрост и благородство и не си спестявате комплименти и малки подаръци.
 
Заради годишната ревизия на целите и стремежите, протичаща под въздействието на опозицията между Слънцето и Сатурн, ще има и такива сред нас, които няма да се чувстват особено щастливи,поради необходимостта да анализират ефекта от поетите задължения и отговорности или напротив, от нежеланието да се ангажират с такива. За онези които са ориентирани към постижения, текущите събития и обстоятелства вероятно ще подскажат че пътят към тях е труден и изисква повече усилия, самоотверженост и най-вече усърдна работа и предварителна подготовка. Научете си добре уроците и овладейте гордостта и самоувереността си, за да се спестите допълнителни усложнения. Въпреки това, онези които са готови да се съобразят с правилата, предписанията и очакванията на обществото ще успеят, макар и за миг, да  почувстват радостта от бъдещия си успех. И дори да ви се струва че изискванията, правилата, критиката и претенциите на околните са твърде много, ще трябва да се съобразите с тях , ако желаете да превърнете целите си в реални постижения. А сред множеството проблеми които ви занимават напоследък ще трябва, но и ще можете с абсолютна яснота да определите онези, които са най-належащи за разрешаване.
 
Здраве, хранене и красота
Всички растителни храни имат повишено благотворно влияние върху организма, стига да са естествени, включително и билковите чайове, а храната изгаря без остатък и се превръща в чиста енергия.Помнете, че всичко, поето сега чрез храната, става част от организма ви – във физически и духовен план. Периодът е активен, а проявените пасивност и мързел могат да създадат енергийни блокажи в тялото. Поради все още високата опасност от травми и инциденти обаче, следва да бъдете изключително внимателни по време на спорт, шофиране и физически труд. Не надценявайте възможностите си!
Кожата има нужда от кислород-почистете я добре от замърсяванията и мъртвите клетки и прекарвайте повече време на чист въздух. Растенията имат мощно лечебно действие обаче-можете да приготвите маски и домашни козметични средства които да ползвате през месеца.