Треска за балончета с ДЪВКА ИДЕАЛ

Портфейл

18-05-2015, 20:12

Снимка:

Дъвка ИДЕАЛ

Автор:

AMG

Всичко от Автора

Сега специално за всички фенове на ИДЕАЛ и на големите балончета Бонбонената фабрика АЛПИ в Асеновград раздава награди


“Алпи комерс” е бонбонена фабрика в Асеновград. Екипът й има една цел - насладата! Дали ще си вземете бонбони или дъвки, неизменно трябва да Ви остане удоволствието и още един сладък спомен!

“Алпи комерс” са единствените родни производители на дъвки у нас, а дъвките ИДЕАЛ са легенда.

Когато през 2013 Бонбонена фабрика АЛПИ решава да възобнови производството на любимата дъвка от нашето детство, екипът е убеден, че всички, които помнят ДЪВКА ИДЕАЛ, ще бъдат много критични, ако не са верни на оригинала. Затова специалистите запазват опаковката почти непроменена, запазват същия вкус и форма. Промяната е в дъвкателната база; сега тя е от най-ново поколение - помните (за тези, които помнят:)) какво предизвикателство бе да “дъвчиш” стария “Идеал” през първите няколко минути.

И балончетата. Оказва се, че днешните деца не могат да правят едно от най-детските неща - балончета. Защото просто няма дъвки за балончета. Е, вече има! Сега сте вие!
Една легенда се завърна - дъвката на нашето детство!

Сега специално за всички фенове на ИДЕАЛ и на големите балончета Бонбонена фабрика АЛПИ КОМЕРС раздава награди.

А само да знаете колко е лесно да спечелиш… Правиш балонче с дъвка ИДЕАЛ, снимаш се с линийка до него и качваш снимката ТУК

За да научите повече за играта на дъвка ИДЕАЛ – Треска за балончета, посетете сайта ДЪВКА ИДЕАЛ, където можете да участвате напълно безплатно и с неограничен брой снимки.