Да знаете бежанец да е станал земеделец?

Общество

18-05-2015, 14:53

Снимка:

Новинар

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бомба в автобус от Прага за Варна

Терористът със сака-бомба изчезнал в Бърно

Това пита спец по антитероризъм и алармира властта за спешни мерки

Докато се караме, "Ислямска държава" настъпва в Европа, коментира експертът по национална сигурност и антитероризъм Иван Бояджиев, обезпокоен от сегашното положение с бежанците и във връзка с намерената бомба в автобус с българи в Будапеща. Той поясни, че заради бежанския натиск, на който е подложена страната ни, съществува реална опасност през територията й да преминават или да пребивават хора, които са съпричастни с някоя от терористичните организации.

"Още преди година и половина съм наблягал на това няколко пъти и в няколко медии. Много съм благодарен, че журналистите си вършат работа както трябва. Всички други се карат за власт, за имоти и за пари, но никой не гледа сериозно на тези въпроси. За съжаление на този въпрос не се обръща достатъчно внимание, дори и от страна на Европейския съюз. Всички твърдят, че бежанците щели да бъдат земеделци и да развиват други селскостопански дейности. Да знаете някой бежанец да е започнал да развива такава дейност", посочи полк. Бояджиев.

Според него в България има твърде много бежанци на глава от населението. "Обезпокоен съм за бъдещето, тъй като не ми харесва държавата и държавната власт, как се справя с тези задачи. Бойко Борисов като премиер стои твърдо на своите позиции, но е само той. Сега започнаха да се карат кой да бъде следващия кмет на София. До кога с разделението. Хванете се здраво в ръце и вършете реална работа, защото докато се караме, "Ислямска държава" върши своето дело и настъпва в Европа", обясни още полк. Бояджиев