Вяра Атова

Архив

16-05-2015, 20:09

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Биография

До момента има шест издадени авторски сингъла, с видео клипове към всеки един от тях. Дебютната й авторска песен „The One” достига 4-то място в MTV World Chart Express и е първата българска песен излъчена в румънския музикален канал – Music 1.
Когато излиза „Нямам време”, която е в колаборация с Young BB Young, само за 2 дни достига повече от 100 000 гледания в портала Vbox7. След това с българска и английска версия се появява дуета й с  Били Хлапето – „Един Миг”.
Следва сингълът  „Тази Нощ”, а през пролетта на 2014, заедно с Боян Ковачев осъществиха съвместния си клип „Цифра време‘‘, който събра безброй овации не само на премиерата, а и в интернет пространството.
Последният проект  „Тук и сега‘‘, заснет през август 2014 в морския Лозенец, съвсем за малко успя да се превърне в един от последните летни хитове за изминалото лято.
Изпълнителката може да се похвали с два ремикса от италанската диджей звезда Филипо Нарди, като единият от тях е на парчето „I Feel You‘‘, влязло в саунтрака на "Под Прикритие 4".
Скоро ще може да я видим и в новия сериал „Връзки‘‘, който ще се излъчва по БТВ от 03 юни.