Донатела Версаче се обясни в любов на принцовете Хари и Уилям

Модната диктаторка планира да представи новата си колекция в Лондон

60-годишната Донатела Версаче обича британското кралско семейство, според нея принцовете Уилям и Хари дават на британската монархия нов живот.

В интервю за The Guardian Донатела казва, че внуците на кралица Елизабет II са направили невъзможното „Те накараха техните поданици да смятат, че са истински наследници на трона”.

Версаче признава, че дълбоко в душата си обича Англия и затова новата колекция на модния бранд ще бъде представена именно  в дъждовната столица.

Освен това Донатела е планирала сред гостите на бъдещето шоу да има изненада за всички.

Дизайнерът вече работи усилено за да осигури присъствието на принц Хари. "Принц Хари може да участва” казва Версаче. "Мисля, че Лондон е невероятно място, където се сливат много субкултури. Харесва ми. Не беше така за дълго време. Това е мястото, където чувствам страхотен прилив на енергия."

Имайте предвид, че сега на застаряващата модна диктаторка енергията й е необходима повече от всякога. Наскоро творческият директор на модна къща Givenchy обяви, че е предложил на Донатела да се превърне в лице на есенно-зимната колекция на марката. Кампанията на това сътрудничество започва през май.