Георги Марков: Глупаво може да изпуснем медал и място в Европа

Със загубата върнахме Берое в играта

След домакинската загуба на Локо(Сф) от Берое с 0:1 изпълнителния директор на "червеночерните" Георги Марков коментира пред Bulgariautre.bg ситуацията около тима на Димитър Васев.


"Играхме слабо и върнахме Берое в играта за третото място. Равен да бяхме направили, сега те щяха вече да са аут. А сега всичко може да стане в оставащите кръгове. Ще се надяваме и на грешки на други отбори", сподели Георги Марков.


"За нас ще е добре Берое и Литекс в следващия кръг да завършат хикс. Но и ние трябва да направим нещо в Разград. Вярно е,че първоначално нашето желание бе да играем в шестицата. Но апетитът дойде с яденето и сега ще е глупаво да изпуснем медал и място за участие в квалификационните мачове за влизане в Лига Европа", заяви Георги Марков.


"Подали сме си документите за участие в евротурнирите. Няма да имаме проблеми с евролиценз ако се класираме. Но нека първо дао го направим, че стана трудно. С Гъргоров ще говорим за негово оставане в отбора след като видим дали ще играем в Европа", каза Георги Марков.