Ако бяха Долапчиев или Карачанаков вместо Николич...

Спорт

11-05-2015, 13:58

Снимка:

LAP.bg

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Александър Чакмаков: ЦСКА има нужда от силна ДЮШ

С Григор и Антон ЦСКА със сигурност щеше да бие Лудогорец

Невероятна публика на "Армията". Сърцата игра на довчерашни безличници. За два мача Любо Пенев преобрази един изгубен отбор.

И пак няма гол. В десети пореден мач. Този път само заради един човек. Обичайният изпускащ Стефан Николич. От дузпата с Берое, до очи в очи с Владо Стоянов. Стражът подразни в края на мача с прекаленото бавене на топката "армейските" фенове. Но публиката му прости защото родния кадър на ЦСКА, който сега пази в Лузогорец, припяваше в такт с агитката "Още от дете..."

А каква ситуация се разигра преди Николич да се издъни. Обикновено родните съдии нямат чувство за авантаж и спират голови атаки. Този път Никола Попов бе на висотата на своя професионален усет.

И "армейската" публика бе на крака. В отбора обаче вместо Николич трябваше да бъдат Григор Долапчиев и Антон Карачанаков. Гришата премина през македонския Хоризонт(Турново), а сега е в Хасково. Не е в ЦСКА заради предишното треньорско ръководство. И Антон Карчанаков напусна заради същото предишнто треньорско ръководство.

Който и от двамата да беше, резултата щеше да е 1:0 за ЦСКА. И да го видим после Владо Стоянов дали щеше да бави времето за да устиска неговия тим заветното 0:0.

Това изпортено стопроцентово голово положение трябва да е обица на ухото за лятната селекция на ЦСКА. Никакви такива като Николич. И завръщане на Грищата Долапчиев и Тони Карачанков на "Армията".