Борнемут - Бербо си го влече Острова, независимо от отбора

Би могъл да избере посока извън Европа

Новакът в английската Висша Лига Борнемут е спряганият тим като следваща спирка на нашия Митко Бербатов. Е,влече си го Митко Острова и това си е.

Независимо какъв е отборът. Всъщност все още името Борнемут е в сферата на слуховете. Но е твърде вероятно в края на сезона Митко да облече екипа на този тим. Както вече стана въпрос Бербатов е готов на всяка цена да се върне в любимата си Висша лига.

На 34 години би могъл да опита дестинации като първенството в Щатите или някъде в Близкия Изток. Но е негово лично и съкровено право къде иска да продължи кариерата си.

Заради себе си и семейството си Бербо би искал да се върне там където се е чувствал най-добре с екипите на Тотнъм,Манчестър Юнайтед и Фулъм.

Да не забравяме,че заради Фулъм отказа не на какви да е отбори,а на исторически грандове от Серия А като Фиорентина и особено на световния клубен колос  Ювентус.


Всъщност, все още нищо не се знае относно това дали ще остане на стадион "Луи II". Великолепния мач в който Марсилия обърна неговият отбор от 0:1 до 2:1 обаче показа тенденция към махане от Княжеството.

Бербо беше в цялото си великолепие на великолепно обновения "Велодром", но на резервната скамейка. И едва в края на мача смени този който му е конкурент Антони Марсиал.

Да, щеше за малко да вкара гол при 1:1 и тогава Монако можеше да грабне трите точки. Но дори и да бе показал своята ефективност май португалския треньор Леонардо Жардим си има свои виждания за новия сезон. И те, изглежда, са  без Бербо в отбора.

Затова няма да е чудно негово завръщане на Острова. На 34 години да играе отново във Висшата лига ще бъде негова лична победа.